Hoppeland

Skal vi lave et Hoppeland i jeres by?
Hos HopNord laver vi hvert år mange Hoppeland rundt omkring i  Nordjylland og vi får konstant nye kunder. Vi laver både Hoppeland indendørs men også udendørs. 


Vi hjælper med alt der praktiske og deltager gerne i et uforpligende møde i jeres forening. Vi har gennem de seneste 5 år fået en del erfaring indenfor Hoppeland og vi ved hvad der skal til før vi sammen får succes. 


Det gælder blandt andet. Prissætning, Markedsføring, ansøgning om opstilling mm. Vi ved også hvilke tidspunkter, som giver mest succes på året.  


Hos HopNord har vi et stort udvalg af Hoppeborge. pt. 30 forskellige Hoppeborge, Rodeotyr, Sweeper mm. Vores Hoppeborge er af højeste kvalitet. 


Vores store udvalg muliggør, at vi kan sammensætte forskellige opsætninger, hvor vi har noget og tilbyde til alle aldersgrupper. 


Hvad koster det og leje et Hoppeland? 

Det afhænger af, hvor mange hoppeborge i ønsker? Typisk vælger de fleste 5-10 Hoppeborge. Det passer med en standard sportshal. Der skal være et godt udvalg og der skal være noget for alle størrelser. Nogle steder er Hoppeland i flere dage andre steder er det kun nogle få timer. Vi har priser fra 6000,- og opaf afhængig af, hvor mange enheder i ønsker. Kontakt os endelig for et uforpligende tilbud.  


Bestiller i et Hoppeland hos Hopnord afregner vi først efterfulgt. Der tilbydes kredit på netto 8 dage. Derudover tilbyder vi også GRATIS afbestilling, hvis vejret skulle drille på dagen. 


Hvad skal vi skaffe af bemanding og til opstilling?

Vi klarer selv opstillingen og nedtagningen af Hoppeborge til jeres arrangement. Vi er et en fast team, som ved hvordan vores Hoppeborge skal opstilles, fastgøres og nedpakkes bedst muligt. Vi går utrolig meget op i sikkerheden, Vi vil være bedst og tingene skal være i orden når i lejer hos Hopnord. Derfor gennemgåes alle vores enheder inden brug og der føres logbog over alle forlyselser. 


Når man skal afholde Hoppeland, skal der bruges personale til og overvåge Hoppeborge konstant. Vi anbefaler 5-10 personer til et typisk Hoppeland med omkring 300 børn.  


Husk der skal søges tilladelse for opstilling af Hoppeborge Offentligt!

Er jeres Hoppeland offentligt? Så skal der søges tilladelse om opstilling af Hoppeborge ved Nordjyllandspoliti. Vi hjælper jer gerne godt på vej og det tager ikke mere end 5 minutter og ansøge politiet.  


Vores Hoppeborge synes årligt af Teknologisk institut og de er forsikret hos alm. Brand. 


Her er et par billeder for nogle af de opstillinger vi har lavet i det Nordjyske. 


Sig endelig til, hvis i er intereseret i og lave et Hoppeland i jeres by.
Skal i bruge flere Hoppeborge til jeres arrangement? Så ring eller mail til os. Så laver vi et godt tilbud til jer..

HopNord.dk - Industrivej 22 - 9440 Aabybro tlf. 91558020 - info@hopnord.dk 

CVR: 36488115

: